A23f8292f0d15374da2e124ef28d7024a535c9a8

Bliv klar til en erhvervsuddannelse

Hvis du gerne vil tage en uddannelse på en erhvervsskole, men ikke kan opfylde adgangskravene, kan HF & VUC Vest tilbyde dig opkvalificerende undervisning, så du kan blive klar til at søge ind på din ønskede erhvervsuddannelse.

EUX er en kombineret gymnasie- og erhvervsuddannelse, som fx udbydes på tekniske skoler, social- og sundhedsskoler og handelsskoler. 

Adgangskravene til EUX er, at du har gennemført og bestået dansk, engelsk og samfundsfag på C-niveau.

Har du afsluttet folkeskolen for et år eller mere siden, og ønsker du at læse videre på EUX, men opfylder ikke de gældende adgangskrav, har du mulighed for at blive klar her på HF & VUC Vest.

Kontakt uddannelsesvejledningen på HF & VUC Vest og hør om, hvilke muligheder du har for at blive klar til din erhvervsuddannelse.

Brug for støtte?

Ud over undervisning på AVU-niveauerne Basis-G-F-E og D (8.-10. klasse) i dansk, matematik og engelsk har du, hvis du har behov, også mulighed for at få:

  • FVU undervisning (Forberedende VoksenUndervisning) i dansk og matematik, som er på et lavere og mere grundlæggende niveau. Du kan få FVU-undervisning enten inden du starter eller som støtte imens du tager avu-niveauerne (tilbydes på Esbjerg- og Vejen-afdelingen). Dette kan være rigtig godt for dig, hvis du har faglige problemer, som er helt grundlæggende.

  • Ordblindeundervisning, hvis du er testet ordblind med ret til ordblindeundervisning. Du kan blive testet for ordblindhed på HF & VUC Vest. Testen er gratis.

Lærerne på AVU (basis til D-niveau) arbejder tæt sammen i teams, og sammen med vores uddannelsesvejledere vil de støtte dig igennem dit avu-forløb, således at du ud over at udvikle faglige kompetencer også udvikler dine studiekompetencer, så du senere får lettere ved at studere.

4Ec6f256f000297410aebf4ca7eb5ab4b6445e7e

Hvad giver AVU dig?

;